en

Den tyske international har billige fodboldtrøjer from sracke189's blog


Den tyske international har billige fodboldtrøjer
Arsenal har angiveligt identificeret det tidligere Arsene Wenger-mål Julian Draxler som en potentiel omkostningseffektiv løsning på transfermarkedet. Den tyske international har været forbundet med en flytning til det nordlige London ved flere lejligheder gennem hele sin karriere, men nu kan overgangen endelig falde på plads.
Draxler er uden kontrakt i Paris Saint-Germain om sommeren, hvilket betyder, at han er fri til at forhandle med andre klubber på dette tidspunkt.
Den 27-årige er faldet af radaren de sidste par sæsoner efter en lovende start på sin karriere i Bundesliga med Schalke og Wolfsburg.
Jalkapallo Pelipaidat Lapsille
Han var forbundet med et flytte til Leeds tidligere i sommer, og de hvide overvåger stadig hans tilgængelighed.
Billige Fodboldtrøjer
Mens en tilbagevenden til Tyskland sandsynligvis er, ser det ud til, at Arsenal nu er kommet ind i kampen og med Artetas midler begrænset, kan Draxler vise sig at være en smart tilføjelse til sit hold.
Arteta er ivrig efter at tilføje noget produktivitet bag sin fremadgående linje og føler, at en kreativ midtbanespiller kan få Pierre-Emerick Aubameyang til at skyde igen.
Billige Fodboldtrøjer
Klubbens sportsdirektør Michael Zorc hævder, at der ikke er noget i rygterne, der forbinder Brandt til Arsenal på dette tidspunkt.
Billige Fodboldtrøjer
Dortmund er stadig optimistisk, Brandt kan udnytte sit potentiale i klubben efter hans overgang fra Bayer Leverkusen i januar 2019.
Gunners er efter sigende ved at forberede et spiller-plus-kontant tilbud til argentineren, som har fortsat sidste sæson imponerende form i mesterskabet.
Arsenal er fuldt fokuseret på at rydde dæk på Emirates Stadium, og der kan være flere afgange.
Sokratis har tiltrukket interesse fra Genova, Fenerbahce og Olympiakos, mens den tyrkiske side også ønsker at underskrive Mesut Ozil.

     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By sracke189
Added May 7

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives

Advertisement

Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo